Köszi Faiskola Nagykereskedelem

Debrecen, Tőzegáfonya u. 17.

Köszi Faiskola Nagykereskedelem

Kínálatunkból

Köszméte

A köszméte elsősorban befőttnek, dzsemnek, de teljes érésben friss fogyasztásra is kiváló, magas vitamin, pektin, sav és cukortartalmú gyümölcs. Mivel ősei hűvösebb erdőkben élnek, ültetésénél kerüljük a túl meleg, forró helyeket. Öntözést csak nagy szárazság esetén igényel, ilyenkor május második felében és július végén-augusztus elején öntözzük. Talajra nem érzékeny, de a levegőtlen és a túl alacsony humusztartalmú helyeket nem kedveli.

Ribizli

A ribizli nagy mennyiségű vitamint, cukrot, savat és ásványi sót tartalmaz (a fekete ribiszke 3-5-ször több vitamint). Érés előtt és július végén igénylik a legtöbb vizet, ekkor érdemes öntözni. Létezik belőle piros, fehér, fekete és minden színből több fajtája. Szörpnek, dzsemnek, lekvárnak kiválóan alkalmasak. 

Málna

A málna nagy mennyiségben és egészséges arányban tartalmaz cukrot és savakat, valamint C, P és B9 vitamint. Vízigényes, alacsony hőigényű faj. Kertészetünkben több fajta málna található, piros, sárga, fekete, lila stb.

Szeder

Szederből öt fajta létezik Árudánkban, mindegyik tüskétlen. Szörpnek, dzsemnek, lekvárnak szintén kiválóan alkalmasak.

Szedermálna

A szedermálna -mint a neve is mutatja- a málna és a szeder keresztezéséből jött létre, egyesítve a két növénytípus előnyeit.

Nézzen szét galériánkban és keressen minket elérhetőségeinken!

 

Képek Nagykereskedelmünkről

TOVÁBBI KÉPEK NAGYKERESKEDELEMÜNKRŐL